Gyakran Ismételt Kérdések

Az OrganicAv tagjává válni annyit jelent, mint csatlakozni hazánk első olyan platformjához, amely éves tagság ellenében óriási kedvezménnyel, a bolti árakhoz képest 25-50%-kal olcsóbban juttatja el hozzád a legjobb organikus termékeket. Az elkötelezett tagok tagdíjának köszönhetően nem kell viszonteladói árrést tennünk a termékekre, így ezt a megtakarítást tovább engedjük a tagjainknak. Így egy átlagos tagunk akár mindössze két rendeléssel visszanyeri egész éves tagdíját, a termékek alacsony árának köszönhetően! Ezek után pedig tovább élvezheti verhetetlen árainkat mi pedig igyekszünk azokat minél lejjebb tolni. Ezen felül rendezvények is szeretnénk tagjaink számára biztosítani, illetve folyamatosan töltünk fel szakértői tartalmakat is, amelyeket szintén csak tagjaink számára teszünk elérhetővé.

A tagságodat az első rendeléseddel tudod aktiválni, amely automatikusan a kosaradba kerül, és ahogy leadod a rendelést azzal el is kezded a próbaidőszakodat.

Olyan magabiztosak vagyunk a szolgáltatásunkat illetően, hogy az első vásárlóinknak hagyjuk, hogy ingyen fedezzék fel az OrganicAv kínálatát tagságuk első 30 napjában. Ez lehetővé teszi, hogy kipróbálják a termékeket, továbbá azt is, hogy milyen érzés csomagot kapni tőlünk, majd rájönni, hogy mennyire megéri tagnak lenni.

A próbaidőszakot, majd azt követően a havidíjak levonását is a feliratkozás napjához igazítjuk, tehát a próbaidőszakod a feliratkozást követő 30 naptári napig tart.

Összehasonlító árként a gyártó ajánlott fogyasztói árait használjuk.

Mit jelen az ajánlott fogyasztói ár? 

Minden gyártó a termék fejlesztésekor meghatároz egy piaci árat a legjobb tudása szerint, amelyért a termék kapható lesz a boltokban. Ennek tudatában állítja be saját költségeit és a kereskedői árat. Ettől az ajánlott fogyasztói ártól minden kereskedő eltérhet pozitív és negatív irányba is, de a legtöbb esetben egyenlő azzal, amelyért végül a boltok árulni fogják. Ennek beállítása a mindennapi boltok költségének és a kereskedő hasznának figyelembe vételével történik, és ezért magába is foglalja azt. Mivel nálunk nincsenek nagy fenntartási költségek és a kereskedők hasznát is átengedjük, így verhetetlenek hosszútávon az áraink.

Elégedettségi garanciánk van! Az OrganicAv célkitűzése, hogy vásárlóink elégedettségével és megtakarításával lebontsuk az egészséges étkezést megbélyegző drága sztereotípiát. Ezért garantáljuk, hogy éves tagságod visszahozza a befizetett összeget. Ha mégsem, a különbözetet egy év eltelte után OrganicAv kuponban visszatérítjük. A  megtakarítást a gyártó által ajánlott fogyasztói árak és az Organicav árai közti különbség adja.

Az előfizetés bevezető áron havonta 1 290 Forintba kerül, amit 30 naponta vonunk le a kártyádról. Célunk a jövőben éves díjazás bevezetése, ahol ha kifizeted az egész éves tagdíjat, akkor az csak 11 880 Forintba kerül.

Csak lépj be a profilodba és a kattints az ‘OrganicAv Tagságok’ vagy a ‘Tagdíjak’ menüpontra, ahol megtalálod az ‘Előfizetés Lemondása’ gombot. Egy megerősítő emailt fogsz kapni róla, hogy sikeresen lemondtad az előfizetésedet. Amennyiben ez nem történik meg pár órán belül, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen, hogy segíteni tudjunk az előfizetésed lemondásában.

Az előfizetést nem csak lemondani, de szüneteltetni is tudod, amennyiben 1-2 hónapig nem vennéd igénybe a szolgáltatást, a profilodba lépve kattints az ‘OrganicAv Tagságok’ vagy a ‘Tagdíjak’ menüpontra, ahol megtalálod az ‘Előfizetés Szüneteltetése’ gombot. Így továbbra is a közösség tagja maradsz, viszont amíg szüneteltetve van az előfizetésed addig a kártyádat nem terheljük és vásárolni sem tudsz nálunk. Ha újra aktívra állítod az előfizetésedet, akkor a korábbihoz megszokott módon vásárolhatsz nálunk, verhetetlen áron!